Skip til hoved indholdet

Afd. 65 - Fremtidens Plejehjem

Gå tilbage

Om afdelingen

Fremtidens Plejehjem - for udlejning kontakt Aalborg kommune Plejehjem med 75 boliger opført i 2014, alle med eget køkken, badeværelse med egen vaskemaskine/tørretumbler. Boligerne udstyres med loftlifte i soverum og bad samt sensorgulve i boligen, dog ikke i badeværelset. I sammenhæng med boligerne er der opført et aktivitets- og servicecenter i stueplan for beboerne i huset og ældre i området. I stueetagen er der restaurant som er åbent for beboere og offentligheden. Restauranten levere maden til plejehjemmets beboere. På de enkelte etager fra 2. til 5. etage forefindes flere temarum, fællesrum, wellness, terrasser og frisør m.v.

Adresse

Carl Klitgaards Vej 5, 9400 Nørresundby

Boliger i afdelingen

75 Boliger

Faciliteter

KabelTV

Fritvalg

Husdyr

Nej

Vaskeri

Nej

Hårde hvidevarer

Nej

Ventetid

Kontakt Aalborg Kommune

Have

Nej

Elevator

Ja

Altan

Nej

Boliger i afdelingen

Afdeling 65 Afd. 65 - Fremtidens Plejehjem består af en række forskellige boliger. Se hvilke boliger du har mulighed for at søge netop i denne afdeling.

Kontakt Aalborg Kommune

2 værelses

75 Plejeboliger

  • 2 værelses

Ejendomsfunktionærerne i afdelingen

Kontakt - Tommy Andersen

Vicevært

Organisationsbestyrelsesdokumenter

Her finder du nyttig information om din afdeling, såsom husorden, vedligeholdelse af dit lejemål, eller referater fra hovedbestyrelsen. Hvis du søger efter en specifik type af dokumenter, kan du filtrer efter kategori.

Kom på ventelisten

Bliv medlem