Skip til hoved indholdet

Om Nørresundby Boligselskab


Nørresundby Boligselskab blev grundlagt 15. maj 1956, af daværende borgmester Robert Christiansen. Formålet dengang var at bygge og udleje gode boliger, som alle kunne betale.

Siden da er der sket en stor udvikling i samfundet og vi er fulgt med. Det er vores mission, at opføre og administrere almene boliger der til enhver tid opfylder vores lejers behov og ønske. Rammer som er vigtige for trivsel og tryghed og hermed glade og tilfredse beboere.

Nørresundby Boligselskab er et nytænkende boligselskab med visioner for vores beboere og boligsøgende. Et engageret personale har fokus på en nærværende kontakt til vores kunder med en god kommunikation og service i højsædet.

Boligselskabet administrerer familieboliger og ældreboliger samt ungdomsboliger. Vores familieboliger rummer både etageboliger og rækkehuse. Alle vores boliger er med attraktive beliggenheder og i dejlige omgivelser, såvel centralt i bykernen, som på landet og ved fjord og skov.

Vi holder vores mange boligafdelinger i god vedligeholdt stand, og de ældre afdelinger gennemgår moderniseringer som f.eks. udskiftning af køkkener og badeværelser i takt med beboernes ønsker og beslutninger.


Det er vigtigt for boligselskabet, at vores beboere gør brug af deres medindflydelse gennem beboerdemokratiet. I næsten hver afdeling er der valgt en afdelingsbestyrelse. De beboervalgte udfører et stort stykke arbejde for beboerne i afdelingerne. De deltager i møder om forbedring og renoveringssager, planlægger fællesarrangementer, og er bindeled mellem afdelingerne og administrationen.


Nørresundby Boligselskab er således et driftigt og kvalitetsbevist boligselskab, som er demokratisk styret og hvor den øverste ledelse – repræsentantskabet - er valgt af beboerne.

Kontakt medarbejdere her